Trouwambtenaren

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Ceremonizo

Ceremonizo

Ceremonizo is een dienst van Imke van Heyster. Ik vind het mooi om mogelijkheden te bieden om helemaal naar eigen smaak te trouwen of je ceremonie te vieren.

Ik ben enthousiast en ook als ik spreek heb ik een sprankelende uitstraling. Ik kan met humor reageren en ook gevoelige zaken bespreken waar nodig. Door o.a. mijn verblijf in het buitenland kan ik de ceremonie tevens in vloeiend Engels verzorgen. Ook heb ik eerder ceremonies mogen leiden in het Limburgs dialect en Duits.
Lees verder »

Bezoek Ceremonizo

2

Reviews en Ervaringen over De Vlaamse Trouwambtenaar

De Vlaamse Trouwambtenaar

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie trouwdag is natuurlijk heel bijzonder. Maanden van tevoren zijn jullie bezig met de voorbereidingen: het kiezen van een sfeervolle locatie, een oogverblindende jurk, een stijlvol pak, schitterende ringen…

Wat echter niet altijd beseft wordt, is dat jullie ook voor een zeer persoonlijke trouwceremonie kunnen kiezen. Waarom genoegen nemen met een standaard toespraak, als een unieke en onvergetelijke ceremonie óók mogelijk is? Op basis van een interview vertel ik met veel warmte, enthousiasme en inlevingsvermogen jullie persoonlijke verhaa
Lees verder »

Bezoek De Vlaamse Trouwambtenaar

3

Reviews en Ervaringen over Georgette Wekking

Georgette Wekking

Mijn naam is Georgette Wekking en ben sinds januari 2008 een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in een gemeente in Nederland en vanaf 1 oktober 2011 werkzaam als zelfstandig trouwambtenaar.

Iets extra’s doen voor een bruidspaar, iets extra’s te kunnen toevoegen aan een huwelijksceremonie heeft mij doen besluiten om voor mezelf te beginnen. Als ambtenaar van de gemeente ben je beperkt qua tijd en mogelijkheden om tijdens de ceremonie iets extra’s te bieden.
Lees verder »

Bezoek Georgette Wekking

4

Reviews en Ervaringen over Henk Smaling

Henk Smaling

Henk Smaling, aangenaam! Als trouwambtenaar en ritueelbegeleider wil ik er voor je zijn in de belangrijkste momenten van je leven. Henk Smaling, aangenaam! Op de homepagina stond het al: leven is betekenis geven.

In 2009 heb ik dit wettelijk als eenmanszaak vastgelegd. Een jaar daarvoor werd ik beëdigd tot buitengewoon ambtenaar, wat betekent dat ik namens de gemeente Nijmegen wettelijk een huwelijk mag voltrekken.
Lees verder »

Bezoek Henk Smaling

5

Reviews en Ervaringen over Het Roze Huwelijk

Het Roze Huwelijk

Ik ben Andréa Schipper. Ik werd in 1965 geboren in het Zeeuwse Kloetinge en woon sinds 2000 in Amsterdam. Amsterdam is echt mijn stad geworden.
Hier werk ik als ambtenaar van de burgerlijke stand (ABS) bij stadsdeel Centrum.

Als trouwambtenaar maar ook als ceremoniespreker kan ik jullie een huwelijksceremonie geven zoals jullie die willen. Trouwen anno nu. Jullie bepalen hoe het eruit komt te zien. Zolang ik me aan de wettelijke verplichtingen houd die een ceremonie met zich mee brengt, kan ik de ceremonie helemaal indelen naar jullie wensen. Garantie voor een goed huwelijk kan ik niet ge
Lees verder »

Bezoek Het Roze Huwelijk

6

Reviews en Ervaringen over Jacqueline Reijers

Jacqueline Reijers

Iedereen wil graag dat de trouwdag één van die dagen uit je leven wordt die je niet meer vergeet. Het is voor iedereen verschillend hoe je deze dag invult. Kiezen voor die elementen die in jullie sfeer passen.

Trouwen zoals jullie dat willen op een door jullie gekozen locatie. De een droomt van een romantisch kasteeltje, de ander van een ceremonie aan het water of op het strand en weer een ander geeft de voorkeur aan een ceremonie in je eigen tuin. Zoveel mensen, zoveel wensen en dat is nu precies waar het allemaal om draait bij Jacqueline Reijers.
Lees verder »

Bezoek Jacqueline Reijers

7

Reviews en Ervaringen over Jouw Trouwambtenaar

Jouw Trouwambtenaar

Marijke Plas van Jouw Trouwambtenaar: Ieder huwelijk heeft een eigen verhaal. Soms zijn er gevoelige punten zoals iemand die er niet meer bij kan zijn of een moeizame band met familieleden.

Met veel respect voor de dingen zoals ze zijn en vooral hoe jullie ze willen hebben benoemd op deze dag creëer ik een persoonlijk verhaal. Geïnspireerd door ervaringen uit eigen leven en dat van degenen die jullie voorgingen is het altijd weer een mooie uitdaging om tot een pakkend en vooral ook passend verhaal te komen: jullie verhaal. We maken er samen iets waardevols van.
Lees verder »

Bezoek Jouw Trouwambtenaar

8

Reviews en Ervaringen over JullieHuwelijksambtenaar.nl

JullieHuwelijksambtenaar.nl

Trouwen kun je bijna overal. Alleen een trouwmevrouw is echt nodig. Of een -meneer, natuurlijk, maar daar gaat het hier niet over. Een trouwambtenaar heet officieel een 'buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand' (babs).
In maart 1996 ben ik als 'babs' beëdigd, maar trouwmevrouw vind ik leuker. Huwelijksambtenaar, freelance babs, zelfstandig trouwambtenaar, huwelijksmakelaar of ceremoniespreker zijn ook veel gebruikte namen voor dit heerlijke vak.

Inmiddels heb ik aan vele gemengde paren, herenparen, damesparen, oude(re) paren en (piep)jonge paren het Ja-woord gevraagd. Ook als
Lees verder »

Bezoek JullieHuwelijksambtenaar.nl

9

Reviews en Ervaringen over Long Island Wedding & Planning

Long Island Wedding & Planning

Mijn naam is Angela van Lienen-Beck, en ik bén Long Island Wedding & Planning. Ik ben weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar en organiseer droombruiloften en ceremonies op een creatieve en vooral professionele manier, geheel naar de wensen van bruidsparen. Hierbij is alles mogelijk en haalbaar: het woord nee komt dan ook niet in mijn woordenboek voor. Luxe en weldaad echter wel!
Lees verder »

Bezoek Long Island Wedding & Planning

10

Reviews en Ervaringen over Met Heel Je Hart

Met Heel Je Hart

Met Heel Je Hart: In 2004 ben ik, Wenka von Meijenfeldt, benoemd en beëdigd als ambtenaar van de burgerlijke stand. Met deze benoeming ben ik bevoegd om huwelijken te voltrekken.

Het is telkens een feest om als ambtenaar van de burgerlijke stand gevraagd te worden en een uitdaging om iets moois en onvergetelijks van de huwelijksceremonie te maken.
Lees verder »

Bezoek Met Heel Je Hart

11

Reviews en Ervaringen over Michaëla Halewijn

Michaëla Halewijn

Trouwambtenaar Michaëla Halewijn
Lees verder »

Bezoek Michaëla Halewijn

12

Reviews en Ervaringen over Mooijen Belofte

Mooijen Belofte

Mooijen Belofte – Marian van Ooijen: Jullie gaan trouwen, elkaar de trouwbelofte doen. Een mooie dag in het vooruitzicht waar je naar uitkijkt en van kan dromen. Een intiem zeer persoonlijk samenzijn.

Welkom bij Mooijenbelofte. In de rol van Babs, trouwambtenaar, mag ik bruidsparen in de echt verbinden. Het aangaan van een bijzondere verbintenis binnen een persoonlijke en stijlvolle ceremonie.
Lees verder »

Bezoek Mooijen Belofte

13

Reviews en Ervaringen over Trouw Me Nu

Trouw Me Nu

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand Riechelle van der Valk is gespecialiseerd in persoonlijke huwelijksvoltrekkingen. Een trouwambtenaar die jullie ceremonie op een ontspannen en bijzondere manier voltrekt. Jullie krijgen bij mij de persoonlijke aandacht waar jullie recht op hebben.
Lees verder »

Bezoek Trouw Me Nu

14

Reviews en Ervaringen over Trouwambtenaar Babbelaere

Trouwambtenaar Babbelaere

Trouwambtenaar Babbelaere: "Babbelaere" komt van het woord babbelaar, het Zeeuwse goudgele snoepje en een trouwambtenaar doet een toespraak, het babbeltje... Een combinatie met een knipoog naar nostalgie zo heb ik dit mooie woord samengesteld als eerbetoon naar mijn roots!
Lees verder »

Bezoek Trouwambtenaar Babbelaere

15

Reviews en Ervaringen over Trouwambtenaar Op Locatie

Trouwambtenaar Op Locatie

Een huwelijksceremonie is natuurlijk een kwestie van maatwerk. Ieder bruidspaar heeft eigen wensen en ideeën, een goede voorbereiding is dan ook essentieel.

We ontmoeten elkaar tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik nodig jullie daarvoor graag bij mij thuis uit, in het midden van het land. We bepreken jullie wensen en vragen en ik kan jullie tips meegeven voor een mooie en persoonlijke huwelijksceremonie. Na afloop maak ik een offerte zodat jullie precies weten wat de kosten zijn.
Lees verder »

Bezoek Trouwambtenaar Op Locatie

16

Reviews en Ervaringen over Trouwambtenaar4All

Trouwambtenaar4All

Dag bruidspaar, graag heet ik jullie van harte welkom op mijn website! Ieder huwelijk is en blijft uniek voor mij en ik vind het zo mooi om gelukkige mensen te ontmoeten die deze belangrijke stap durven te nemen.

Waarschijnlijk zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar met wie het "klikt" en met wie er een vertrouwensband kan zijn. Wel zo prettig voor de unieke huwelijksceremonie die helemaal aansluit op jullie wensen en ideeen. En misschien wel op die heel bijzondere locatie, waar nog niet eerder een huwelijk voltrokken is.
Lees verder »

Bezoek Trouwambtenaar4All

17

Reviews en Ervaringen over Trouwplechtigheid.nl

Trouwplechtigheid.nl

Helemaal trouwen volgens je eigen wensen? Een trouwambtenaar die uitgebreid de tijd voor je neemt, die klasse en diepgang heeft? Wanneer je als bruidspaar zelf wilt bepalen hoe jullie huwelijk wordt gesloten en je verzekerd wilt zijn van een prachtig, warm hoogtepunt van de dag... dan kan ik dat met veel liefde en enthousiasme voor jullie doen.

Mijn naam is Marie-France Aarnink-Nijssen, ik kom uit Koudekerk aan de Rijn,ben gelukkig getrouwd met Redmer en de trotse moeder van drie tieners. Ik hou van lezen, sport graag, hou van sfeer & gezeligheid thuis, van Spanje en van mijn familie& vri
Lees verder »

Bezoek Trouwplechtigheid.nl

18

Reviews en Ervaringen over Wij Trouwen Jullie

Wij Trouwen Jullie

'Wat hadden jullie een leuke ambtenaar!' Dat laatste hoor je zéker wanneer je voor Wij Trouwen Jullie kiest.

Op jullie dag moet alles kloppen en een professionele ambtenaar die met jullie meedenkt is daarbij van groot belang. Gelukkig bestaat vandaag de dag de mogelijkheid om je eigen trouwambtenaar te kiezen. Die ook nog eens de ceremonie uitvoert op jullie favoriete locatie.


Lees verder »

Bezoek Wij Trouwen Jullie

19

Reviews en Ervaringen over Yes I Do 2

Yes I Do 2

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Guusta Veldman. Ik woon in Amsterdam en in Denia (Spanje), ben getrouwd en heb een volwassen dochter. Ik ben afgestudeerd in de nieuwe en theoretische geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.

Jarenlang heb ik een leidinggevende functie bij een luchtvaartmaatschappij gehad. Verder ben ik o.a. werkzaam geweest als voorlichtster, als docente en als correspondente bij een dagblad. Sinds 1997 ben ik werkzaam als beëdigd buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor een gemeente in Noord Holland. Sinds 2006 werk ik daarnaast als zelfs
Lees verder »

Bezoek Yes I Do 2