Huwelijksreizen

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Extravacanza

Extravacanza

Extravacanza inspireert, organiseert en adviseert u met veel liefde en plezier over uw trouwdag en uw droomreis en dat doen we al ruim 13 jaar! Wij hebben persoonlijke contacten met al onze weddingplanners ter plaatse, hebben alle bestemmingen bezocht en we zitten vol ideeën om samen met u uw dromen waar te maken.

Extravacanza biedt meer dan 30 bestemmingen waar u op een roze wolk zult verblijven! Geheel verzorgd, van ceremonie en huwelijksreis, tot legalisering en inschrijving in Nederland. U heeft er geen omkijken meer naar. Wij verzekeren u een bruiloft die in het geheugen gegrift blijft
Lees verder »

Bezoek Extravacanza

2

Reviews en Ervaringen over Huwelijksreis.Travel

Huwelijksreis.Travel

Ik ben Rebecca Noorlander, wonend te Brielle en heb Huwelijksreis.Travel opgezet. Ik werk al enige tijd als persoonlijk reisadviseur onder de vlag van Face2Face Travel. Bij deze franchise organisatie zijn 30 zelfstandige reisspecialisten aangesloten, waarvan ik er één ben. Als persoonlijk reisadviseur geef ik persoonlijk reisadvies aan bruidsparen thuis. Ik heb vele landen bezocht en studiereizen gemaakt. Hierdoor kan ik jullie de mooie en minder bekende plekjes vertellen van een land.

De voordelen voor het bruidspaar zijn o.a. het in alle rust kunnen bespreken van een huwelijksreis, ook ‘s
Lees verder »

Bezoek Huwelijksreis.Travel