Nieuwste Reviews

Bolderman - Extreem slechte service

0

Review:
Nadat de trouwauto was geboekt begon de lange lijst met ergernissen. De rode draad in het geheel: de passieve houding en het gebrek aan reactie op e-mails en telefoontjes van mij.

Allereerst was daar mijn verzoek om de factuur vooraf via de bank over te maken. Onze voorkeur voor betaling via de bank had ik bij de boeking aangegeven. Ik wilde niet op de dag zelf de chauffeur contant betalen. Een week voor de bruiloft had ik nog steeds geen factuur ontvangen, dus zelf moeten vragen of ik eindelijk de factuur kon krijgen.

Op de trouwdag zelf begon de ellende pas echt. Toen we wilden wegrijden van ons huis naar de trouwlocatie wilde de trouwauto niet starten. Vervelend genoeg voor iedereen dat dit gebeurt, maar dan verwacht ik wel een plan van aanpak van de chauffeur. Behalve een telefoontje aan zijn collega, die op afstand ook niks kon doen, deed de chauffeur helemaal niets. Uiteindelijk hebben we zelf maar besloten om een taxi te bellen, aangezien we toch graag naar de trouwlocatie wilden.

De chauffeur van de trouwauto zei mij dat hij mij zou bellen zodra de auto het weer deed en dat hij ons dan hopelijk nog een entree in de auto voor de gasten kon geven. Niks gehoord van hem, dus we zijn na het foto's nemen te voet bij de trouwlocatie aangekomen. Uiteindelijk kwam de trouwauto een kwartier voor de ceremonie aangereden en hebben we nog een kort ommetje gemaakt met de auto zodat we nog een paar leuke foto's konden laten maken.

Aan het einde van de dag zei de chauffeur mij dat zijn collega contact met ons zou opnemen om terug te komen op alles wat mis was gegaan en om een en ander te regelen.

Anderhalve week later heb ik zelf gebeld, omdat ik niks had gehoord en er geen vertrouwen in had dat ik iets zou horen van ze. Telefonisch was Bolderman niet bereikbaar, slechts een voicemail kreeg ik. Bij de derde poging kreeg ik eindelijk iemand te spreken.

Na een discussie over een compensatie voor de ongemakken en de taxikosten volgde nog een zelfde ritueel van niet antwoorden van de kant van Bolderman. Wederom moest ik meerdere malen contact zoeken om de zaken voor elkaar te krijgen.

Uiteindelijk hebben ze de taxirit vergoed en een deel van de rekening voor de trouwauto terugbetaald, maar wat resteert is een heel naar gevoel over het complete gebrek aan service en communicatie van dit bedrijf.

Dat een auto kapot gaat kan helaas gebeuren, het blijft tenslotte een stukje techniek. Op een trouwdag is dit al vervelend genoeg, maar wat het meest stoort is dat er geen back-up plan aanwezig was en dat er van hun kant geen actie werd ondernomen.

Vervolgens bleef Bolderman volledig in gebreke bij de afhandeling, door niet het fatsoen te hebben om mij zelf te bellen. Dit was overigens volledig in lijn met het gebrek aan service wat ik vanaf het begin van hun kant heb ervaren.

Sterke punten:
Niks noemenswaardigs

Zwakke punten:
Van het eerste tot het laatste moment was de communicatie en service van Bolderman abominabel. Op geen enkel moment namen ze ook maar enig initiatief.

Zowel via de telefoon als via e-mail waren telkens meerdere pogingen van mijn kant nodig om contact te krijgen.

Het woord service komt niet voor in hun bedrijfsfilosofie.

Frank beveelt Bolderman NIET aan bij vrienden/bekenden

Aller Spanninga - Ring verziekt door stenen

0

Review:
Ook wij hadden een ring met stenen en dat leverde behoorlijk wat problemen op. De 4 steentjes moesten in een groef komen. Nadat de ring drie maal is gemaakt en drie maal terug kwam met de stenen er niet goed in (ring volledig beschadigd bij het plaatsen van de stenen, stenen te ver uit elkaar en op verschillende hoogten, gaten tussen de stenen en soort soldeer deels over de stenen), hebben wij het opgegeven. Daarbij moeten we toch ook even vermelden dat het ontwerp van onze ringen niet overeenkwam met het demomodel in de winkel (we hadden een foto), deze was veel fijner en gedetailleerder, de daadwerkelijke ring was nogal grof. Maar daar hadden we nog mee kunnen leven.
Zijn er meer mensen met deze ervaring of hadden wij gewoon enorm pech?
Wel jammer dat trouwringen op deze manier veel langer duren dan een bruidsjurk ;-)

Sterke punten:
mooi ontwerp

Zwakke punten:
zetting van stenen slecht/lelijk
afwerking van de ring slecht
ring lijkt niet op demo-model

Sibel beveelt Aller Spanninga NIET aan bij vrienden/bekenden

De Witte Markies - de Witte Markies

0

Review:
Wij kwamen voor een bruidsjurk voor onze dochter. Wij hebben deze betaald voordat dit bekend was. Helaas is er niet tevoren vertel dat er kosten verbonden waren aan het aanpassen/vermaken ven de japon. Toen we voor de 2e maal pasronde kwamen werd hier een opmerking over gemaakt en vroeg ik wat hiervan de prijs dan was. Het antwoord was; dat is niet zo duur!! De 3e en laatste keer kwamen wij de japon ophalen en bleek dat de vermaak kosten 10% van de prijs van de jurk was. In ons geval 150.00. Dat ik vermeldde dat dit niet genoemd was, dat wij de jurk kochten veranderde mevrouw Borsato in een regelrechte bitch en veranderde de geweldige ervaring van het kopen van een droomjurk in een heel vervelende en zure ervaring!! Gelukkig was de bruiloft een fantastisch mooie ervaring, maar de aankoop bij de Wiite Markies heeft helaas een bittere nasmaak achtergelaten.

Sterke punten:
Warm onthaal

Zwakke punten:
Vrieskoud afscheid

Marga beveelt De Witte Markies NIET aan bij vrienden/bekenden

Simone Bruidsfotografie - Toffe fotograaf!

0

Review:
Simone is echt een toffe bruidsfotograaf! Ze pakte ieder moment en we hebben eigenlijk nauwelijks gemerkt dat ze er was. Helemaal geweldig! En het album en de foto's zijn ook echt gaaf geworden.

Titia Aart beveelt Simone Bruidsfotografie aan bij vrienden/bekenden

Trouwen Huwelijk - Bloemstuk Trouwauto

0

Review:
Wij hebben voor onze bruiloft een bloemstuk voor de trouwauto, een boekte voor mij en een corsage voor mijn man gekocht.
Wij bezochten voor het uitzoeken van de bloemen Jaap en Nataly in Nijkerk.

Een bedrijf wat met je meedenkt, met leuke suggesties komt en deze ook waar maakt. Wij zijn zeer tevreden over hun werk.

Sterke punten:
Maken alles zoals afgesproken.
Persoonlijk contact
Kwaliteit

Zwakke punten:
Het maken kost wel even tijd, bij ons een week.

Annemiek beveelt Trouwen Huwelijk aan bij vrienden/bekenden

De Witte Markies - de Witte Markies, teleurstellende ervaring

0

Review:
Mijn vriendin had voor haarzelf een afspraak gemaakt en wij mochten mee! we werden hartelijk ontvangen, tikje nep maar dat begrijpen we ook nog wel. Ik schrok wel van de zaak op zich, rommelig, oud, smoezelig, alles hangt schots en scheef, je kunt zelf niet kijken naar de jurken in het rek... En dat is ook echt niet de bedoeling... Mary zelf blijft erg roepen; Mop, lieverd, schat, ik regel het, vertrouw mij maar, komt af en toe kijken omdat ze als toegevoegde waarde naast de andere verkoopsters werkt. Uiteindelijk na veel passen de juiste jurk gevonden... Alleen is het logisch dat onze vriendin er nog even over na wilde denken. Het was tenslotte de eerste winkel, in 2 uur tijd was ze wel 4 x volledig veranderd in haar keuze wat model betreft... En met nog een jaar te gaan... Tijd genoeg tenslotte. Toen ze liet merken dat ze de jurk niet a la direct zou kopen sloeg de stemming ineens vreselijk om. Mary werd boos, plaatste nog een vervelende opmerking, liep zienbaar ziedend weg en liet ook haar andere klanten staan. Toen mijn vriendin zeer onthutst zich had omgekleed vroeg ze of ze Mary nog even gedag kon zeggen en haar bedanken hoorde ze dat dat niet mogelijk was, ze was weg en zou niet meer terug komen. Echt belachelijk... Een teleurstellende ervaring, zeer onprofessioneel en vervelend om iets wat een leuke ervaring had moeten zijn zo verpest kan worden. De jurk is wel de jurk die ze graag wil kopen maar uiteraard niet bij de Witte Markies in Alkmaar van Mary Borsato.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zeer slechte service

Juliette beveelt De Witte Markies NIET aan bij vrienden/bekenden

Aller Spanninga - Zeer slechte ervaring

0

Review:
Ik heb een zeer slechte ervaring met aller spaninga. Wij waren zo positief over het feit dat wij daar onze ring zelf samen konden stellen. Echter blijkt dit totaal niet hun sterkste kant. Het is een simpele ring met 3 briljantjes naast elkaar en verder strak. Echter krijgen zij het al meerdere malen niet voor elkaar dit goed te doen. De rind is meer dan 8 keer terug gegaan naar deze fabrikant. Daarbij moesten wij, omdat wij het ontwerp aangepast zouden hebben, ineens een fors bedrag bij betalen. Het ontwerp was echter hetzelfde gebleven, zij kregen het alleen niet voor elkaar om dit te maken! De servie vanuit de retailer is helemaal super, echter hebben wij dankzij deze fabrikant nog steeds geen ringen. Wij zijn er al -7- maanden mee bezig! Dit kan niet normaal zijn! Een zeer slechte ervaring dus!

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Zeer slechte service, beroerde communicatie, zowel naar de klant als intern tussen de collegas. Wil je als consument contact opnemen word je afgepoeierd. Meerdere malen slechte kwaliteit afleveren die met het blote oog te zien zijn. Er lijkt geen kwaliteitscontrole te zijn.

Emily beveelt Aller Spanninga NIET aan bij vrienden/bekenden

Juwelion - super

0

Review:
Ik ben zeer tevreden over het kwaliteit van de product. Super service en snelle bezorging en betaalbaar

Sterke punten:
Kwaliteit, service, prijzen

Zwakke punten:
Geen

k.sidorowska beveelt Juwelion aan bij vrienden/bekenden

Juwelion - Juwelion

0

Review:
We kunnen juwelion echt aanbevelen bij mensen die gaan trouwen en op zoek zijn naar mooie trouwringen. Door de hulp en service van juwelion zijn we zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.
Hartelijk bedankt voor de service.

Sterke punten:
Bestelgemaak
Levering

Zwakke punten:
weet niet

Baart beveelt Juwelion aan bij vrienden/bekenden

Juwelion - Juwelion-aanrader

0

Review:
Perfekt ! Beter kan het niet.
Vragen via de mail zijn zeer snel beantwoord.
Levering ging prima, ruim binnen afgesproken tijd.
Tot slot wij zijn dik tevreden met ringen gekocht bij Juwelion.

Sterke punten:
prijzen, kwaliteit, klantenservice

Zwakke punten:
geen

B.Bowzyk beveelt Juwelion aan bij vrienden/bekenden