Reviews over Bruiloft Ervaringen

  traag traag en langzaam niet op tijd en verkeerde spullen slechte bereikbaarheid

  Review over Wedding Deco

  Bijdeze alles loopt mis op de laatste dag .geen organisatie geen tijd hebben ze leggen vlug op te moeilijk voor een klacht. DIE TERECHT IS!Heb 2 en een halve week bijna 3 weken erover gedaan om iet te krijgen wat voorradig was .steeds t verkeerde gekregen. en herhaaldelijke moeten bellen fotos sturen nog maals bellen .UITEINDELIJK weten ze dan waar de fout zit komt na VEEL stress EN wachten EN bellen EINDELIJK t goede aan LAAT ook nog voor thuis moeten blijven iedere keer.erg moe ervan en stress gehadniemand compenseerd dat en zijn bijna onbereikbaar, zeker ook de zaterdagen.bestel niet vlug meer wat tenzij je een paarde geduld hebt en 10 jaar de tijd voor t juiste te krijgen!.Lieve mensen van wedding deco;;ga met mensen aan de slag die wel weten wat ze doen en kunnen lezen en hou contact met je klanten erg belangrijk.Laat ze niet over aan hun lot dankzij jullie nalatigheid,ik ben hierdoor erg gestrest,was niet nodig geweest.En de bereikbaar heid moet beter vlugger ook.Anders lieve mensen voorzie ik jullie site /zaak geen lang leven beschoren.Netjes gehouden heb ik t wel vindt ik.vr.gr.J.Jongen

  Sterke punten
  weet ik echt niet!dat ze mooie kaarten hebben

  Zwakke punten
  zoals eerder vermeld zeker weten genoeg aandacht punten en er staat 24 uur bereikbaar ,denk t niet vandaag zeker niet eergisteren ook niet

  Guestbook globe vol met vingerafdrukken in de verf.

  Review over Wedding Deco

  Een gastenboek besteld in de vorm van een globe. Komt deze binnen, zitten er allemaal vingerafdrukken op de voet. Weddingdeco hierover geprobeerd te bellen, maar ze zijn nooit bereikbaar en bij meerdere malen mailen nog geen respons.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Geen reactie via de mail, niet telefonisch bereikbaar, sturen slechte producten op en alles was te laat.

  Slechte klantenservice

  Review over Wedding Deco

  Weddingdeco.nl
  Totaal niet tevreden over de klantenservice van wedding deco.
  Voor de bruiloft hadden wij daar rookbommen besteld om tijdens de shoot te gebruiken.
  Toen wij ze aan wilde doen en dus aan het koortje trokken kwam er een "vlam" uit.
  Rogier heeft zn hand echt verbrand met blaren tot gevolg en bij mij valt het gelukkig mee.
  Bel je de volgende dag op om dit te melden, wordt er gezegd ja maar die verkopen wij ook niet meer. En dat was het nog geen verdere vragen of excuses. Er werdt zelfs wel even vermeld dat er op het pakje stond dat je ze op de grond moest leggen na het aansteken.
  Ja duh daar was niet eens tijd voor want toen waren onze haden al verfikt.
  Totaal niet netjes te woord gestaan t meisje wist van niks af en er wordt dus totaal niets aan gedaan.
  En zelfs via de chat waar ik dus zie dat het gelezen is wordt er niet meer gereageerd en ook op de mail niet.
  Snap wel waarom het dus uit de handel is gehaald als dit bij meerde mensen zo voor komt, maar mensen zo letterlijk met blaren laten zitten heb ik geen goed woord voor over

  Extreem slechte service

  Review over Bolderman

  Nadat de trouwauto was geboekt begon de lange lijst met ergernissen. De rode draad in het geheel: de passieve houding en het gebrek aan reactie op e-mails en telefoontjes van mij.

  Allereerst was daar mijn verzoek om de factuur vooraf via de bank over te maken. Onze voorkeur voor betaling via de bank had ik bij de boeking aangegeven. Ik wilde niet op de dag zelf de chauffeur contant betalen. Een week voor de bruiloft had ik nog steeds geen factuur ontvangen, dus zelf moeten vragen of ik eindelijk de factuur kon krijgen.

  Op de trouwdag zelf begon de ellende pas echt. Toen we wilden wegrijden van ons huis naar de trouwlocatie wilde de trouwauto niet starten. Vervelend genoeg voor iedereen dat dit gebeurt, maar dan verwacht ik wel een plan van aanpak van de chauffeur. Behalve een telefoontje aan zijn collega, die op afstand ook niks kon doen, deed de chauffeur helemaal niets. Uiteindelijk hebben we zelf maar besloten om een taxi te bellen, aangezien we toch graag naar de trouwlocatie wilden.

  De chauffeur van de trouwauto zei mij dat hij mij zou bellen zodra de auto het weer deed en dat hij ons dan hopelijk nog een entree in de auto voor de gasten kon geven. Niks gehoord van hem, dus we zijn na het foto's nemen te voet bij de trouwlocatie aangekomen. Uiteindelijk kwam de trouwauto een kwartier voor de ceremonie aangereden en hebben we nog een kort ommetje gemaakt met de auto zodat we nog een paar leuke foto's konden laten maken.

  Aan het einde van de dag zei de chauffeur mij dat zijn collega contact met ons zou opnemen om terug te komen op alles wat mis was gegaan en om een en ander te regelen.

  Anderhalve week later heb ik zelf gebeld, omdat ik niks had gehoord en er geen vertrouwen in had dat ik iets zou horen van ze. Telefonisch was Bolderman niet bereikbaar, slechts een voicemail kreeg ik. Bij de derde poging kreeg ik eindelijk iemand te spreken.

  Na een discussie over een compensatie voor de ongemakken en de taxikosten volgde nog een zelfde ritueel van niet antwoorden van de kant van Bolderman. Wederom moest ik meerdere malen contact zoeken om de zaken voor elkaar te krijgen.

  Uiteindelijk hebben ze de taxirit vergoed en een deel van de rekening voor de trouwauto terugbetaald, maar wat resteert is een heel naar gevoel over het complete gebrek aan service en communicatie van dit bedrijf.

  Dat een auto kapot gaat kan helaas gebeuren, het blijft tenslotte een stukje techniek. Op een trouwdag is dit al vervelend genoeg, maar wat het meest stoort is dat er geen back-up plan aanwezig was en dat er van hun kant geen actie werd ondernomen.

  Vervolgens bleef Bolderman volledig in gebreke bij de afhandeling, door niet het fatsoen te hebben om mij zelf te bellen. Dit was overigens volledig in lijn met het gebrek aan service wat ik vanaf het begin van hun kant heb ervaren.

  Sterke punten
  Niks noemenswaardigs

  Zwakke punten
  Van het eerste tot het laatste moment was de communicatie en service van Bolderman abominabel. Op geen enkel moment namen ze ook maar enig initiatief.

  Zowel via de telefoon als via e-mail waren telkens meerdere pogingen van mijn kant nodig om contact te krijgen.

  Het woord service komt niet voor in hun bedrijfsfilosofie.

  Ring verziekt door stenen

  Review over Aller Spanninga

  Ook wij hadden een ring met stenen en dat leverde behoorlijk wat problemen op. De 4 steentjes moesten in een groef komen. Nadat de ring drie maal is gemaakt en drie maal terug kwam met de stenen er niet goed in (ring volledig beschadigd bij het plaatsen van de stenen, stenen te ver uit elkaar en op verschillende hoogten, gaten tussen de stenen en soort soldeer deels over de stenen), hebben wij het opgegeven. Daarbij moeten we toch ook even vermelden dat het ontwerp van onze ringen niet overeenkwam met het demomodel in de winkel (we hadden een foto), deze was veel fijner en gedetailleerder, de daadwerkelijke ring was nogal grof. Maar daar hadden we nog mee kunnen leven.
  Zijn er meer mensen met deze ervaring of hadden wij gewoon enorm pech?
  Wel jammer dat trouwringen op deze manier veel langer duren dan een bruidsjurk ;-)

  Sterke punten
  mooi ontwerp

  Zwakke punten
  zetting van stenen slecht/lelijk
  afwerking van de ring slecht
  ring lijkt niet op demo-model

  de Witte Markies

  Review over De Witte Markies

  Wij kwamen voor een bruidsjurk voor onze dochter. Wij hebben deze betaald voordat dit bekend was. Helaas is er niet tevoren vertel dat er kosten verbonden waren aan het aanpassen/vermaken ven de japon. Toen we voor de 2e maal pasronde kwamen werd hier een opmerking over gemaakt en vroeg ik wat hiervan de prijs dan was. Het antwoord was; dat is niet zo duur!! De 3e en laatste keer kwamen wij de japon ophalen en bleek dat de vermaak kosten 10% van de prijs van de jurk was. In ons geval 150.00. Dat ik vermeldde dat dit niet genoemd was, dat wij de jurk kochten veranderde mevrouw Borsato in een regelrechte bitch en veranderde de geweldige ervaring van het kopen van een droomjurk in een heel vervelende en zure ervaring!! Gelukkig was de bruiloft een fantastisch mooie ervaring, maar de aankoop bij de Wiite Markies heeft helaas een bittere nasmaak achtergelaten.

  Sterke punten
  Warm onthaal

  Zwakke punten
  Vrieskoud afscheid

  Toffe fotograaf!

  Review over Simone Bruidsfotografie

  Simone is echt een toffe bruidsfotograaf! Ze pakte ieder moment en we hebben eigenlijk nauwelijks gemerkt dat ze er was. Helemaal geweldig! En het album en de foto's zijn ook echt gaaf geworden.

  de Witte Markies, teleurstellende ervaring

  Review over De Witte Markies

  Mijn vriendin had voor haarzelf een afspraak gemaakt en wij mochten mee! we werden hartelijk ontvangen, tikje nep maar dat begrijpen we ook nog wel. Ik schrok wel van de zaak op zich, rommelig, oud, smoezelig, alles hangt schots en scheef, je kunt zelf niet kijken naar de jurken in het rek... En dat is ook echt niet de bedoeling... Mary zelf blijft erg roepen; Mop, lieverd, schat, ik regel het, vertrouw mij maar, komt af en toe kijken omdat ze als toegevoegde waarde naast de andere verkoopsters werkt. Uiteindelijk na veel passen de juiste jurk gevonden... Alleen is het logisch dat onze vriendin er nog even over na wilde denken. Het was tenslotte de eerste winkel, in 2 uur tijd was ze wel 4 x volledig veranderd in haar keuze wat model betreft... En met nog een jaar te gaan... Tijd genoeg tenslotte. Toen ze liet merken dat ze de jurk niet a la direct zou kopen sloeg de stemming ineens vreselijk om. Mary werd boos, plaatste nog een vervelende opmerking, liep zienbaar ziedend weg en liet ook haar andere klanten staan. Toen mijn vriendin zeer onthutst zich had omgekleed vroeg ze of ze Mary nog even gedag kon zeggen en haar bedanken hoorde ze dat dat niet mogelijk was, ze was weg en zou niet meer terug komen. Echt belachelijk... Een teleurstellende ervaring, zeer onprofessioneel en vervelend om iets wat een leuke ervaring had moeten zijn zo verpest kan worden. De jurk is wel de jurk die ze graag wil kopen maar uiteraard niet bij de Witte Markies in Alkmaar van Mary Borsato.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zeer slechte service

  Zeer slechte ervaring

  Review over Aller Spanninga

  Ik heb een zeer slechte ervaring met aller spaninga. Wij waren zo positief over het feit dat wij daar onze ring zelf samen konden stellen. Echter blijkt dit totaal niet hun sterkste kant. Het is een simpele ring met 3 briljantjes naast elkaar en verder strak. Echter krijgen zij het al meerdere malen niet voor elkaar dit goed te doen. De rind is meer dan 8 keer terug gegaan naar deze fabrikant. Daarbij moesten wij, omdat wij het ontwerp aangepast zouden hebben, ineens een fors bedrag bij betalen. Het ontwerp was echter hetzelfde gebleven, zij kregen het alleen niet voor elkaar om dit te maken! De servie vanuit de retailer is helemaal super, echter hebben wij dankzij deze fabrikant nog steeds geen ringen. Wij zijn er al -7- maanden mee bezig! Dit kan niet normaal zijn! Een zeer slechte ervaring dus!

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Zeer slechte service, beroerde communicatie, zowel naar de klant als intern tussen de collegas. Wil je als consument contact opnemen word je afgepoeierd. Meerdere malen slechte kwaliteit afleveren die met het blote oog te zien zijn. Er lijkt geen kwaliteitscontrole te zijn.

  super

  Review over Juwelion

  Ik ben zeer tevreden over het kwaliteit van de product. Super service en snelle bezorging en betaalbaar

  Sterke punten
  Kwaliteit, service, prijzen

  Zwakke punten
  Geen

  Juwelion

  Review over Juwelion

  We kunnen juwelion echt aanbevelen bij mensen die gaan trouwen en op zoek zijn naar mooie trouwringen. Door de hulp en service van juwelion zijn we zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.
  Hartelijk bedankt voor de service.

  Sterke punten
  Bestelgemaak
  Levering

  Zwakke punten
  weet niet

  Juwelion-aanrader

  Review over Juwelion

  Perfekt ! Beter kan het niet.
  Vragen via de mail zijn zeer snel beantwoord.
  Levering ging prima, ruim binnen afgesproken tijd.
  Tot slot wij zijn dik tevreden met ringen gekocht bij Juwelion.

  Sterke punten
  prijzen, kwaliteit, klantenservice

  Zwakke punten
  geen

  Zeer slechte ervaring

  Review over Juwelion

  Ringen lijken niet eens op de getoonde afbeelding, helaas ook niet medegedeeld dat wij niet retour konden vanwege gravering.
  Ringen zijn niet 14 karaats zoals besteld en super dun.
  Kortom zeer teleur gesteld !

  Sterke punten
  Vlotte babbel

  Zwakke punten
  Kwaliteit