De Vlaamse Trouwambtenaar

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie trouwdag is natuurlijk heel bijzonder. Maanden van tevoren zijn jullie bezig met de voorbereidingen: het kiezen van een sfeervolle locatie, een oogverblindende jurk, een stijlvol pak, schitterende ... Lees verder »

Georgette Wekking

Mijn naam is Georgette Wekking en ben sinds januari 2008 een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in een gemeente in Nederland en vanaf 1 oktober 2011 werkzaam als zelfstandig trouwambtenaar. Iets extras doen voor een bruidspaar, iets ... Lees verder »

Henk Smaling

Henk Smaling, aangenaam! Als trouwambtenaar en ritueelbegeleider wil ik er voor je zijn in de belangrijkste momenten van je leven. Henk Smaling, aangenaam! Op de homepagina stond het al: leven is betekenis geven. In 2009 heb ik dit wettelijk als e ... Lees verder »

Jacqueline Reijers

Iedereen wil graag dat de trouwdag n van die dagen uit je leven wordt die je niet meer vergeet. Het is voor iedereen verschillend hoe je deze dag invult. Kiezen voor die elementen die in jullie sfeer passen. Trouwen zoals jullie dat willen op e ... Lees verder »

Jouw Trouwambtenaar

Marijke Plas van Jouw Trouwambtenaar: Ieder huwelijk heeft een eigen verhaal. Soms zijn er gevoelige punten zoals iemand die er niet meer bij kan zijn of een moeizame band met familieleden. Met veel respect voor de dingen zoals ze zijn en vooral ... Lees verder »

JullieHuwelijksambtenaar.nl

Trouwen kun je bijna overal. Alleen een trouwmevrouw is echt nodig. Of een -meneer, natuurlijk, maar daar gaat het hier niet over. Een trouwambtenaar heet officieel een \'buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand\' (babs). In maart 1996 ben ik ... Lees verder »

Long Island Wedding & Planning

Mijn naam is Angela van Lienen-Beck, en ik bn Long Island Wedding & Planning. Ik ben weddingplanner, ceremoniemeester en trouwambtenaar en organiseer droombruiloften en ceremonies op een creatieve en vooral professionele manier, geheel naar de wense ... Lees verder »

Met Heel Je Hart

Met Heel Je Hart: In 2004 ben ik, Wenka von Meijenfeldt, benoemd en bedigd als ambtenaar van de burgerlijke stand. Met deze benoeming ben ik bevoegd om huwelijken te voltrekken. Het is telkens een feest om als ambtenaar van de burgerlijke stand g ... Lees verder »

Michaela Halewijn
Mooijen Belofte

Mooijen Belofte Marian van Ooijen: Jullie gaan trouwen, elkaar de trouwbelofte doen. Een mooie dag in het vooruitzicht waar je naar uitkijkt en van kan dromen. Een intiem zeer persoonlijk samenzijn. Welkom bij Mooijenbelofte. In de rol van Babs, ... Lees verder »

Trouw Me Nu

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand Riechelle van der Valk is gespecialiseerd in persoonlijke huwelijksvoltrekkingen. Een trouwambtenaar die jullie ceremonie op een ontspannen en bijzondere manier voltrekt. Jullie krijgen bij mij de perso ... Lees verder »

Trouwambtenaar Babbelaere

Trouwambtenaar Babbelaere: \"Babbelaere\" komt van het woord babbelaar, het Zeeuwse goudgele snoepje en een trouwambtenaar doet een toespraak, het babbeltje... Een combinatie met een knipoog naar nostalgie zo heb ik dit mooie woord samengesteld als e ... Lees verder »

Trouwambtenaar Op Locatie

Een huwelijksceremonie is natuurlijk een kwestie van maatwerk. Ieder bruidspaar heeft eigen wensen en idee�n, een goede voorbereiding is dan ook essentieel. We ontmoeten elkaar tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik nodig jullie daarvoor ... Lees verder »

Trouwambtenaar4All

Dag bruidspaar, graag heet ik jullie van harte welkom op mijn website! Ieder huwelijk is en blijft uniek voor mij en ik vind het zo mooi om gelukkige mensen te ontmoeten die deze belangrijke stap durven te nemen. Waarschijnlijk zijn jullie op zoe ... Lees verder »

Trouwplechtigheid.nl

Helemaal trouwen volgens je eigen wensen? Een trouwambtenaar die uitgebreid de tijd voor je neemt, die klasse en diepgang heeft? Wanneer je als bruidspaar zelf wilt bepalen hoe jullie huwelijk wordt gesloten en je verzekerd wilt zijn van een pracht ... Lees verder »

Wij Trouwen Jullie

'Wat hadden jullie een leuke ambtenaar!' Dat laatste hoor je zker wanneer je voor Wij Trouwen Jullie kiest. Op jullie dag moet alles kloppen en een professionele ambtenaar die met jullie meedenkt is daarbij van groot belang. Gelukkig bestaat vand ... Lees verder »

Yes I Do 2

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Guusta Veldman. Ik woon in Amsterdam en in Denia (Spanje), ben getrouwd en heb een volwassen dochter. Ik ben afgestudeerd in de nieuwe en theoretische geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. ... Lees verder »

BruiloftsErvaringen

Op BruiloftsErvaringen.nl lees je reviews over alle bruiloft gerelateerde bedrijven van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Bruiloft Ervaringen