Bolderman

Een trouwauto huren bij Bolderman? Wij hebben keuze uit trouwauto\'s en trouwbussen. Bolderman is een toonaangevende organisatie voor exclusieve trouwauto\'s voor aanstaande bruidsparen. Kijk rustig rond op de website van Bolderman en zoek de trouwauto van u dromen voor een onvergetelijke trouwdag.

Bolderman Reviews

  Extreem slechte service

  Nadat de trouwauto was geboekt begon de lange lijst met ergernissen. De rode draad in het geheel: de passieve houding en het gebrek aan reactie op e-mails en telefoontjes van mij.

  Allereerst was daar mijn verzoek om de factuur vooraf via de bank over te maken. Onze voorkeur voor betaling via de bank had ik bij de boeking aangegeven. Ik wilde niet op de dag zelf de chauffeur contant betalen. Een week voor de bruiloft had ik nog steeds geen factuur ontvangen, dus zelf moeten vragen of ik eindelijk de factuur kon krijgen.

  Op de trouwdag zelf begon de ellende pas echt. Toen we wilden wegrijden van ons huis naar de trouwlocatie wilde de trouwauto niet starten. Vervelend genoeg voor iedereen dat dit gebeurt, maar dan verwacht ik wel een plan van aanpak van de chauffeur. Behalve een telefoontje aan zijn collega, die op afstand ook niks kon doen, deed de chauffeur helemaal niets. Uiteindelijk hebben we zelf maar besloten om een taxi te bellen, aangezien we toch graag naar de trouwlocatie wilden.

  De chauffeur van de trouwauto zei mij dat hij mij zou bellen zodra de auto het weer deed en dat hij ons dan hopelijk nog een entree in de auto voor de gasten kon geven. Niks gehoord van hem, dus we zijn na het foto's nemen te voet bij de trouwlocatie aangekomen. Uiteindelijk kwam de trouwauto een kwartier voor de ceremonie aangereden en hebben we nog een kort ommetje gemaakt met de auto zodat we nog een paar leuke foto's konden laten maken.

  Aan het einde van de dag zei de chauffeur mij dat zijn collega contact met ons zou opnemen om terug te komen op alles wat mis was gegaan en om een en ander te regelen.

  Anderhalve week later heb ik zelf gebeld, omdat ik niks had gehoord en er geen vertrouwen in had dat ik iets zou horen van ze. Telefonisch was Bolderman niet bereikbaar, slechts een voicemail kreeg ik. Bij de derde poging kreeg ik eindelijk iemand te spreken.

  Na een discussie over een compensatie voor de ongemakken en de taxikosten volgde nog een zelfde ritueel van niet antwoorden van de kant van Bolderman. Wederom moest ik meerdere malen contact zoeken om de zaken voor elkaar te krijgen.

  Uiteindelijk hebben ze de taxirit vergoed en een deel van de rekening voor de trouwauto terugbetaald, maar wat resteert is een heel naar gevoel over het complete gebrek aan service en communicatie van dit bedrijf.

  Dat een auto kapot gaat kan helaas gebeuren, het blijft tenslotte een stukje techniek. Op een trouwdag is dit al vervelend genoeg, maar wat het meest stoort is dat er geen back-up plan aanwezig was en dat er van hun kant geen actie werd ondernomen.

  Vervolgens bleef Bolderman volledig in gebreke bij de afhandeling, door niet het fatsoen te hebben om mij zelf te bellen. Dit was overigens volledig in lijn met het gebrek aan service wat ik vanaf het begin van hun kant heb ervaren.

  Sterke punten
  Niks noemenswaardigs

  Zwakke punten
  Van het eerste tot het laatste moment was de communicatie en service van Bolderman abominabel. Op geen enkel moment namen ze ook maar enig initiatief.

  Zowel via de telefoon als via e-mail waren telkens meerdere pogingen van mijn kant nodig om contact te krijgen.

  Het woord service komt niet voor in hun bedrijfsfilosofie.

Bezoek Bolderman

Schrijf een review