Aller Spanninga - 2 Reviews

Last updated: 13 juni 2017
Aller Spanninga Logo

25% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Aller Spanninga
  2. Aller Spanninga Reviews
  3. Schrijf ook een review over Aller Spanninga

Aller Spanninga

Gefeliciteerd, jullie hebben besloten je in de echt te laten verbinden. Het huwelijk is een bijzondere gebeurtenis en pas compleet met prachtige trouwringen. Op Allerspanninga.com vind je vele trouwringen in alle soorten en maten.

Droom bijvoorbeeld weg bij onze exclusieve gouden trouwringen, de mooiste witgoud trouwringen, eigentijdse meerkleurige trouwringen, goedkope trouwringen, goedkope zilveren trouwringen, de elegante collectie zilveren trouwringen en bij de adembenemende trouwringen met diamant. Naast het royale aanbod unieke trouwringen ben je ook op de juiste plek als je op zoek bent naar stijlvolle verlovingsringen, relatieringen en vriendschapsringen.

Aller Spanninga Details

Hits: 490

URL: http://www.allerspanninga.com/

Categorieën: Trouwringen

Reviews: 2


Aller Spanninga reviews (2):

Aller Spanninga - Ring verziekt door stenen

0

Review:
Ook wij hadden een ring met stenen en dat leverde behoorlijk wat problemen op. De 4 steentjes moesten in een groef komen. Nadat de ring drie maal is gemaakt en drie maal terug kwam met de stenen er niet goed in (ring volledig beschadigd bij het plaatsen van de stenen, stenen te ver uit elkaar en op verschillende hoogten, gaten tussen de stenen en soort soldeer deels over de stenen), hebben wij het opgegeven. Daarbij moeten we toch ook even vermelden dat het ontwerp van onze ringen niet overeenkwam met het demomodel in de winkel (we hadden een foto), deze was veel fijner en gedetailleerder, de daadwerkelijke ring was nogal grof. Maar daar hadden we nog mee kunnen leven.
Zijn er meer mensen met deze ervaring of hadden wij gewoon enorm pech?
Wel jammer dat trouwringen op deze manier veel langer duren dan een bruidsjurk ;-)

Sterke punten:
mooi ontwerp

Zwakke punten:
zetting van stenen slecht/lelijk
afwerking van de ring slecht
ring lijkt niet op demo-model

Sibel beveelt Aller Spanninga NIET aan bij vrienden/bekenden

Aller Spanninga - Zeer slechte ervaring

0

Review:
Ik heb een zeer slechte ervaring met aller spaninga. Wij waren zo positief over het feit dat wij daar onze ring zelf samen konden stellen. Echter blijkt dit totaal niet hun sterkste kant. Het is een simpele ring met 3 briljantjes naast elkaar en verder strak. Echter krijgen zij het al meerdere malen niet voor elkaar dit goed te doen. De rind is meer dan 8 keer terug gegaan naar deze fabrikant. Daarbij moesten wij, omdat wij het ontwerp aangepast zouden hebben, ineens een fors bedrag bij betalen. Het ontwerp was echter hetzelfde gebleven, zij kregen het alleen niet voor elkaar om dit te maken! De servie vanuit de retailer is helemaal super, echter hebben wij dankzij deze fabrikant nog steeds geen ringen. Wij zijn er al -7- maanden mee bezig! Dit kan niet normaal zijn! Een zeer slechte ervaring dus!

Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
Zeer slechte service, beroerde communicatie, zowel naar de klant als intern tussen de collegas. Wil je als consument contact opnemen word je afgepoeierd. Meerdere malen slechte kwaliteit afleveren die met het blote oog te zien zijn. Er lijkt geen kwaliteitscontrole te zijn.

Emily beveelt Aller Spanninga NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Aller Spanninga

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Aller Spanninga aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Aller Spanninga aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Aller Spanninga


Andere websites in de categorie 'Trouwringen'

Home » Trouwringen » Aller Spanninga